Kvalitní servis pro vaši bezpečnou jízdu.

 

Přeskočit na obsah stránky

Napište nám Kde nás najdete?

Kontakt

K&K AUTODÍLY

Radotíská ul.
743 01   Bílovec
(areál bývalého statku)

Tel.: 777 133 699, Martin Kania

kk-autodily(zavináč)seznam.cz

Aktuality

OBUJTE ZIMNÍ PNEU

Letní pneumatiky ztrácejí své schopnosti již pod teplotou 7 stupňů ... více zde.

Kdy provést výměnu letních pneu za zimní a zimní na letní ?

více zde.

Od 1.11. - POUZE ZIMNÍ PNEU !

Od 1.listopadu vstoupí v platnost povinnost obutí vozu zimními pneumatikami ... více zde.

Zkontrolujte svůj vůz

Nestačí pouze vyměnit kapaliny za nemrznoucí ... více zde.

Nezapomeňte na hloubku dezénu

Minimální hloubka dezénu pneumatiky je zákonem stanovena na 1,6 mm... více zde.

 

Podmínky ochrany osobních údajů

I. Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Pneuservis Ostrava s.r.o IČ 49574591 se sídlem Budovatelská 763/22, 743 01, Bílovec (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou
    adresa: Budovatelská 763/22, 743 01, Bílovec
    email: kk-autodily@seznam.cz
    telefon: 777 133 699
  3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  4. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě odeslání kontaktního formuláře.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje pro vyřízení vašeho dotazu zaslaného pomocí webového formuláře. a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR.
  2. Účelem zpracování osobních údajů je vyřízení vašeho dotazu; při odeslání dotazu jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro odeslání, bez poskytnutí osobních údajů není možné tento dotaz odeslat.
  3. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

IV. Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje po dobu nezbytnou k vyřízení vašeho dotazu.
  2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

VI. Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
    • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
    • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR,
    • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR,
    • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR,
    • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR a
    • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
  2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII. Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami souhlasíte odesláním internetového formuláře. Odesláním souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25 .5. 2018.